فرمانده نيروي انتظامي آذربايجان شرقي گفت: در شش ماهه نخست امسال در مبارزه با قاچاق كالا 90 ميليارد ريال كالاي قاچاق و همچنين 227 قبضه سلاح كشف شد.

مسعود خرمنيا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: يكهزار و 254 كيلوگرم مواد مخدر طي سالجاري در آذربايجان شرقي طي عملياتهاي متعدد كشف و ضبط شد.
وي در ادامه سخنان خود از تلاشهاي اين نيرو در برقراري نظم و امنيت اجتماعي و مقابله با هنجارشكنان و قانونشكنان خبر داد.
فرمانده انتظامي آذربايجان شرقي با اشاره به مبارزه با اشرار و توزيع كنندگان مواد مخدر اظهار داشت: در اين راستا 20 باند بزرگ مواد مخدر نيز در آذربايجان شرقي منهدم شده است.
وي خاطرنشان كرد: يكي از خدمات نيروي انتظامي در برقراري نظم و ترافيك شهري است كه در همين راستا خدمات ترافيكي به 500 هزار خودرو و بيش از 220 هزار موتورسيكلت صورت گرفته است.
خرمنيا، از استقرار كارشناسان راهنمايي و رانندگي در محورهاي مختلف استان خبر داد و گفت: كارشناسان راهنمايي و رانندگي در تمام شهرها و نيز 85 محور مواصلاتي استان به طول 13 هزار و 136 كيلومتر راه مستقر شده و به ارائه خدمات پرداختهاند.
فرمانده انتظامي آذربايجان شرقي با اشاره به همكاري مردمي در امر اطلاعرساني به نيروي انتظامي در برخورد با اراذل و اوباش و نيز كمك به مردم در حوادث و جريانات مختلف افزود: 82 هزار مورد عمليات پليس 110 بنا به درخواست مردمي در استان صورت گرفته است.
وي همچنين با اشاره به اهميت مبارزه با تهاجم فرهنگي و جنگ نرم دشمنان اظهار داشت: مفابله با تهاجم فرهنگي كه مورد حساسيت ويژه رهبري است از اولويتهاي نيروي انتظامي در استان است.
فرمانده انتظامي آذربايجان شرقي افزود: سالمسازي فضاي جامعه، توسعه امنيت اخلاقي و اجتماعي و مقابله با مظاهر ناامني و بيحجابي در دستور كار جدي نيروي انتظامي قرار دارد.
